Betaal veilig met Klarna, IDeal/ Bancontant ❥ ALTIJD een kado bij je bestelling ❥

Betaalmethoden

De consument dient de bestelling vooraf te betalen met Ideal of te kiezen voor Afterpay. Wanneer de betaling is ontvangen via het betalingssysteem (Mollie) van She Wants, zal het pakket zo snel mogelijk worden verzonden door de ondernemer.

Voor klanten uit België, kunt u de bestelling plaatsen via Bancontant. 

De prijs van het product

  1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
  2. In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.
  3. Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
  4. Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en:
  5. deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of
  6. de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
  7. De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  8. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zet-fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

 

Algemene Privacyvoorwaarden van Klarna (Afterpay) 

Wanneer je je aankoop wilt voltooien met Afterpay, wordt je op de hoogte gebracht van de algemene voorwaarden van Klarna. Hierbij de doorverwijzing naar de website;

https://docs.klarna.com/klarna-payments/legal-and-privacy/eu/